00318 5208 2423
Header Background

Over ons

In 1954 startte Alexander Schell met de fietsenzaak aan de Schimmelpenninck straat in Vlaardingen. Hierna werd de zaak voortgezet op de Reigerlaan 20 in Vlaardingen-Holy. Al snel ervaarden veel klanten de passie voor de mechanica van de fiets bij Alexander. Zo kwamen veel klanten uit geheel Vlaardingen en Schiedam maar ook van verder. Vader Schell heeft niet alleen de zaak overgedragen aan zijn zoon maar ook de liefde voor het vak. 


Vernieuwing en onderhoud

Met de komst van innovaties zoals elektrische fietsen is Schell Tweewielers altijd voorop blijven lopen, niet alleen in de verkoop, maar vooral ook in het onderhoud.  We hebben sinds de komst van de elektrische fiets erg veel ervaring opgebouwd met de elektronica, de accupakketten en het onderhoud. Onze klantenkring bevat een groot aantal intensieve fietsers die veel van hun fiets vergen. We hebben ondertussen veel gezien en waar nodig verholpen. Wij zien het als onze taak te zorgen dat de vele fietskilometers zorgeloos zijn en blijven.  U kunt er dus van op aan dat Schell Tweewielers alleen fietsen verkoopt waar we zelf 100% achter staan. 


Een volle showroom

Schell Tweewielers heeft een uitgebreid assortiment fietsen en accessoires in huis. In de showroom komt u bekende namen tegen als Gazelle en Cortina. Schell Tweewielers heeft bewust voor een divers assortiment gekozen. Er is volop keuze in elk soort: stadsfietsen, mountainbike's, hybrides en kinderfietsen in elke prijsklasse. Neem dus gerust een kijkje in onze showroom, of eerst rustig op deze site.


Kwaliteit boven alles

De bedrijfsfilosofie van Schell Tweewielers is even simpel als doeltreffend: kwaliteit gaat boven alles! Ook al is er in de loop der jaren veel veranderd aan de fietsen, kwaliteit staat rotsvast op nummer éénVandaar dat het uitgebreide aanbod gepaard gaat met een haast ongekende service. Bij aflevering van uw rijwiel krijgt u van de vakkundige servicemedewerker te horen op hoeveel (gratis) servicebeurten u recht heeft. En als in de tussentijd iets gebeurt? Geen probleem, we helpen u graag!