00318 5208 2423
Header Background

Onderhoud

Schell tweewielers is bekend vanwege het vakmanschap als het gaat om het onderhoud van fietsen.​  Zeker als u veel kilometers maakt is onderhoud belangrijk, immers alle bewegende delen zijn aan slijtage onderhevig. Soms moeten onderdelen vervangen worden maar het is minstens net zo belangrijk de onderdelen te smeren, zeker als het gaat om de tandwielen en ketting. Daarnaast wilt u niet voor verrassingen komen te staan en zorgeloos fietsen. Door met regelmaat uw fiets een onderhoudsbeurt te gunnen voorkomt u dat u straks langs de kant staat. 

Snel weer op pad

Door onze uitgebreide voorraad aan accessoires​ kunnen we zorgen dat u snel weer op pad bent. Niets is zo vervelend als moeten wachten op een onderdeel dat besteld moet worden, daarom hebben wij als een van de weinige specialisten in de omgeving een grote voorraad onderdelen.

Veilig

Als fietser is het belangrijk aandacht te besteden aan veiligheid. Schell tweewielers levert alles op het gebied van veiligheid voor u als fietser. Goed zichtbare kleding en accessoires om uw fiets goed zichtbaar te maken via reflectoren en verlichting. Tot slot leveren we ook een ruime selectie aan sloten om te zorgen dat uw fiets veilig op slot staat en niet wordt gestolen.